Etsy

За мен

Здравей, приятел!


Аз съм Рал от Провадия, приятно ми е да се запознаем. Провадия е в Североизточна България, близо до слънчевото Черно море. Обожавам морето.


Аз съм Водолей, в случай, че желаете да проверите звездите. Обичам кучетата, всичко готическо и да карам велосипед. Прекарвам времето си, правейки интересни нещa, всичките артистични.​


Обичам родния си град и имам най-красивата горска гледка от прозореца си. Тук има планински склонове, покрити с много зелени дървета през лятото, пълни с птичи песни и жуженето на пчелите, както и многовековна крепост на върха. Живяла съм тук щастливо през по-голямата част от живота си, освен когато отидох да уча в университет, за да завърша Бакалавърска степен по Маркетинг.​


Имам собствен уникален стил за създаване на:​

Илюстрации;

Принт дизайн - най-често Визитки, Етикети и Стикери;

Инфографики;

Лого дизайни;

Дизайн на тенискиМожете да ме наемете на свободна практика, готова съм винаги да поема допълнително работа, за да ви помогна.

Разбира се, може да си закупите от готовите ми продукти или да си поръчате висококачествен печат на визитки.

Разгледайте бижутата ми Тук.


Достатъчно за моята работа! Когато не работя, обикновено прекарвам свободното си време четейки и в разходки с велосипед. Много е релаксиращо и отнема голяма доза от всекидневния стрес.
Powered by Blogger.
author
Ралица Василева
Здравей, приятел! Аз съм Рал, графичен дизайнер и дизайнер на бижута. Намери повече за мен тук :)